Beauty en Wellness

Bij ons heeft u een ruime keus uit gespecialiseerde schoonheidsbehandelingen, diverse hand- en voetbehandelingen en natuurlijk ook ontharing. We gebruiken alleen de beste materialen.

Wij adviseren u graag verder!

Schoonheids Behandelingen

Wij voeren verschillende productlijnen, en samen met u kiezen wij altijd het optimale produkt voor uw specifieke huidkarakteristieken.

Bindweefselmassage

Er zijn veel manieren om veroudering tegen te gaan, maar bij ons nu ook zonder kunstmatig ingrijpen, zonder botox en zonder chirurgie. Wij hebben een speciale professionele training hiervoor gedaan!
Door verschillende technieken van massage wordt uw huid gestimuleerd en wordt op gezonde wijze collageen aangemaakt, waardoor de huid op een natuurlijke manier gelift wordt. Al vanaf de eerste behandeling voelt u het effect, en binnen een aantal keren behandeling wordt de huid ook zichtbaar strakker met een betere conditie. Door het liften van de wenkbrauwen krijg je een opener, uitgeruste en frisse blik. De huidstructuur wordt gladder, je krijgt fijnere poriën en de huid wordt steviger. Slaaplijnen verdwijnen en de neus- en lip-plooi worden minder diep. Bel voor informatie of een afspraak, of..... stuur nu meteen een bericht!

Facelift massage

Een echte facelift massage wordt omschreven als ‘fitness voor de huid’.
 
De behandeling heeft als doel de huidconditie te verbeteren waardoor deze er jonger, frisser en strakker uit komt te zien. Het is een geweldige anti-aging behandeling die onder andere zorgt voor verbetering van de huidstructuur en huidteint. Na de eerste behandeling is al een frisse, stralende huid te zien.
 
De doorbloeding wordt gestimuleerd en daardoor krijg je een vollere huid en minder diepe lijnen. Rimpels worden minder zichtbaar, net als kraaienpootjes en littekens, je huid krijgt een prachtige glow.

Derm-A-Renew

Derm-A-Renew van de Intensa productlijn is een behandeling met behulp van fruitzuren voor beginnende huidveroudering, vermoeide/futloze huid en algehele huidverbetering.

2B Biopeeling

Wij voeren na een intensieve training vanaf nu ook de productlijn van het geweldige merk 2B Biobeauty. De 100% natuurlijke en helende 2B BioPeeling verwijdert op innoverende wijze de onvolkomenheden van de huis. Ouderdomstekenen verdwijnen, de huid vernieuwt zich zelf, en de teint licht op...laat u verwennen en laat u verrassen! De volledige serie bijbehorende producten is vanaf nu ook bij ons te koop.

Bio-Classica

Bio-Classica is een productlijn voor de veeleisende, moderne vrouw die gelijktijdig een sensuele en een luxueuze gezichtsverzorging wenst.

Aventurin Stress release Detox treatment

Aventurin Stress release Detox treatment is een behandeling voor een gestresste, vermoeide, bleke huid met een neiging tot onzuiverheden.

Anti Stress voor mannen

Gestart wordt met een ontspannende rugmassage. Daarna volgt een overheerlijke gezichtsbehandeling die bestaat uit een reiniging, peeling, stomen, verwijderen van onzuiverheden, masker, lotion en dagverzorging. Wat echte mannen nodig hebben!

Contact

Markt 25
2631 ED  Nootdorp
Tel. 06 82 44 65 99
Tel. 06 15 90 00 14

Wij gebruiken onderstaande produkten
Dr. Belter
2B Bio Beauty

Voet- en Handverzorging

Spa Pedicure

Je voeten krijgen een zeer luxe en uitgebreide behandeling, waardoor deze fluweelzacht zullen aanvoelen. Last van droge plekken of zelfs kloven? Neem dan regelmatig een Spa Pedicure behandeling en je voeten zullen er weer prachtig verzorgd uitzien. Spa Pedicure verfrist, vitaliseert en verjongt de voeten.

Spa Manicure

Een Spa Manicure heeft dezelfde handelingen als een manicure maar hier verzorgen we de handen en onderarmen net even iets extra. U gaat eerst met uw handen in een manicure bowl met verzorgende olie, daarna gaan we uw handen en onderarmen verzorgen met een heerlijke scrub zodat alle dode huidcellen worden verwijderd.
Hierna krijgt u een arm massage met verzorgende crème. Uw handen en onderarmen zullen na de behandeling weer heerlijk zacht aanvoelen.

Contact

Markt 25
2631 ED  Nootdorp
Tel. 06 82 44 65 99
Tel. 06 15 90 00 14

Wij gebruiken onderstaande produkten
Dr. Belter
2B Bio Beauty