Massage

Al onze masseuses zijn niet alleen met een vriendelijke glimlach maar ook met een natuurlijk talent voor massage geboren. Onze massages worden met aandacht en in alle rust en privacy gegeven

GEEN erotische massage!!!

Traditionele Thaise Massage

Deze massage is eigenlijk een passieve vorm van yoga. Door middel van rustige bewegingen, acupressuur, rekken, masseren en reflexologie worden energiebanen in het lichaam gestimuleerd.

Thaise Olie Massage

Uw lichamelijke en geestelijke gezondheid wordt verbeterd doordat deze oliemassage de spieren helpt ontspannen en de afvoer van afvalstoffen uit het lichaam bevordert.

Aroma Massage

Doe nieuwe energie op met een aromatherapie-massage. Geniet van een ontspannende massage met 100% natuurlijke of etherische oliën, die allemaal een verschillende helende werking hebben. De essentiële oliën hebben het vermogen om te ontstressen of te verkwikken, maar ze worden ook ingezet om kwaaltjes en pijntjes te verhelpen. Door een massage met aromatherapie ontwaken je al je zintuigen en zit je weer lekker in je vel.

Hotstone Massage

De massage heeft een diepe ontspannende en helende werking.
Over het algemeen wordt het lichaam eerst met de handen gemasseerd en daarna met warme stenen.
Als de stenen voldoende opgewarmd zijn, worden enkele daarvan geplaatst op specifieke plekken van het lichaam (zoals de rug, handen enz.) – andere stenen worden door de masseur in de hand genomen en gebruikt om de spieren te bewerken. Als een lichaamsdeel gemasseerd is, wordt dat deel bedekt met warme stenen.
Het voelt dan alsof warme handen nog overal energieën door blijven geven en dat zorgt voor een zeer prettige ervaring.
Heerlijke behandeling om jezelf eens goed te verwennen!

Voetreflexmassage

De voeten zijn de spiegel van het lichaam. De drukpunten onder de voeten vertellen veel over u....
Zijn er klachten met lichamelijke, emotionele of geestelijke aspecten, dan vinden wij blokkades, en wij activeren dan het zelf-genezend vermogen van het lichaam door de drukpunten te masseren. Een bijzondere (natuurgeneeskundige therapie) waarvoor wij een gediplomeerde expert in ons team hebben!

Ontspanningsmassage

 

Een ontspanningsmassage is een goede manier om je lichaam en geest volledig te ontspannen met een weldadige, verfrissende uitwerking, zowel fysiek als psychisch. Een massage is het toepassen van gestructureerde of ongestructureerde druk, spanning, beweging of trilling op het lichaam waarbij zowel op de huid als op de spieren wordt gewerkt. Ook het bindweefsel, de pezen en de gewrichten worden behandeld.

Hoofd-, Nek en Schoudermassage

Bij Thaise Hoofd-, Nek en Schoudermassage wordt zowel drukpunttherapie als de Thaise massagetechniek toegepast. Het is een bijzondere massagemethode om de bloedcirculatie en spanning in spieren te verbeteren. Deze massage richt zich vooral op de nek en de schouders. Door middel van intensief kneden en strijken, worden de spieren losgemaakt en afvalstoffen worden afgevoerd. De massage wordt aangevuld met een ontspannende hoofdmassage.

Ayurvedische massage

Een Ayurvedische massage, ook wel Abhyanga genoemd, is in wezen een efficiënte manier om medicinale kruiden via de huid toe te dienen. Warme kruidenoliën met verschillende potenties worden gebruikt om het lichaam in balans te brengen. Het is daarom aan te raden om de massage te ondergaan bij een Ayurvedisch Practitioner zodat de massage compleet kan worden afgestemd op jouw unieke lichaamsconstitutie.

De behandeling mag je zien als de ultieme vorm van zelfliefde en is over het algemeen veel persoonlijker en verzorgender dan traditionele massages. Het doel is namelijk om jouw unieke energie als individu aan te spreken.

Een groot pluspunt van Ayurvedische massage, die deel zou moeten uitmaken van je verwachting, is dat tijdens een intake kort je gezondheidsgeschiedenis wordt doorgenomen inclusief je doelen, behoeften en hoop voor de sessie.

Wat zijn de voordelen van oliemassage?
Dit is wat erover geschreven staat in de Ayurvedische geschriften:

  • Jarahar: Vertraagt de effecten van veroudering
  • Sharam Har: Verdrijft vermoeidheid ⁠
  • Vata Har: Verlaagt Vata en versterkt het zenuwstelsel ⁠
  • Drishti Prasad Kar: Verbetert het gezichtsvermogen ⁠
  • Pusthi Kar: Voedt/ Versterkt het lichaam
  • Swapn Kar: Bevordert de slaap ⁠
  • Twak Dridh: Verstevigt de huid ⁠
  • Klesh Sahatwa: Verhoogt de weerstand

De olie gaat door alle zeven huidlagen heen (1-2 minuten per laag) en bereikt daarna het bloed. Het bloed brengt het vervolgens naar alle weefsels van het lichaam tot botweefsel aan toe!
De olie heeft een verzachtende en kalmerende werking op lichaam en zenuwstelsel. Tijdens de diepe ontspanning in lichaam en geest die door de massage ontstaat, activeert het zelfhelend vermogen van het lichaam. Dit verklaart het therapeutische effect van deze holistische behandeling.

Cupping massage

The Art of Bellabaci cupping massage Bellabaci massage is een gemoderniseerde en vereenvoudigde versie van de oude Chinese cupping therapie. Deze massage wordt gedaan met Bellabaci siliconen vacuüm cups. Door de cup op de huid te plaatsen, te knijpen en langzaam weer los te laten ontstaat er in de cup een vacuüm. Door de cups in een bepaalde volgorde te verplaatsen hebben wij een nieuwe succesvolle behandeling ontwikkeld. Hoewel het een nieuwe behandeling is, heeft deze een geweldige ontspannende en helende werking.
Een prachtige oude techniek heeft zijn plaats gevonden in de moderne wereld van genezing en schoonheid.
Deze behandeling levert ongelooflijke resultaten op en geeft een goede indruk bij diegene die hem ondergaat, mede door zijn subtiele kracht.
Door het creëren van zuigende werking aan de huidoppervlakte en negatieve druk wekt de massage het afvoeren van overtollig vocht en afvalstoffen op, het maakt verklevingen los, lift het bindweefsel en brengt de bloedtoevoer naar stagnerende spieren en huid. Het is een veelzijdige methode die gemakkelijk kan worden aangepast om een scala van technieken te bereiken, van lymfedrainage tot bindweefselmassage. Deze behandeling is goed te integreren in spa behandelingen

Contact

Dorpsstraat 2
2631 CT  Nootdorp
Tel. 06 15 90 00 14