Massage

Al onze masseuses zijn niet alleen met een vriendelijke glimlach maar ook met een natuurlijk talent voor massage geboren. Onze massages worden met aandacht en in alle rust en privacy gegeven

GEEN erotische massage!!!

Thaise Olie Massage

Uw lichamelijke en geestelijke gezondheid wordt verbeterd doordat deze oliemassage de spieren helpt ontspannen en de afvoer van afvalstoffen uit het lichaam bevordert.

Voetreflexmassage

De voeten zijn de spiegel van het lichaam. De drukpunten onder de voeten vertellen veel over u....
Zijn er klachten met lichamelijke, emotionele of geestelijke aspecten, dan vinden wij blokkades, en wij activeren dan het zelf-genezend vermogen van het lichaam door de drukpunten te masseren. Een bijzondere (natuurgeneeskundige therapie) waarvoor wij een gediplomeerde expert in ons team hebben!

Aroma Massage

Doe nieuwe energie op met een aromatherapie-massage. Geniet van een ontspannende massage met 100% natuurlijke of etherische oliën, die allemaal een verschillende helende werking hebben. De essentiële oliën hebben het vermogen om te ontstressen of te verkwikken, maar ze worden ook ingezet om kwaaltjes en pijntjes te verhelpen. Door een massage met aromatherapie ontwaken je al je zintuigen en zit je weer lekker in je vel.

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is een goede manier om je lichaam en geest volledig te ontspannen met een weldadige, verfrissende uitwerking, zowel fysiek als psychisch. Een massage is het toepassen van gestructureerde of ongestructureerde druk, spanning, beweging of trilling op het lichaam waarbij zowel op de huid als op de spieren wordt gewerkt. Ook het bindweefsel, de pezen en de gewrichten worden behandeld.

Traditionele Thaise Massage

Deze massage is eigenlijk een passieve vorm van yoga. Door middel van rustige bewegingen, acupressuur, rekken, masseren en reflexologie worden energiebanen in het lichaam gestimuleerd.

Hotstone Massage

De massage heeft een diepe ontspannende en helende werking.
Over het algemeen wordt het lichaam eerst met de handen gemasseerd en daarna met warme stenen.
Als de stenen voldoende opgewarmd zijn, worden enkele daarvan geplaatst op specifieke plekken van het lichaam (zoals de rug, handen enz.) – andere stenen worden door de masseur in de hand genomen en gebruikt om de spieren te bewerken. Als een lichaamsdeel gemasseerd is, wordt dat deel bedekt met warme stenen.
Het voelt dan alsof warme handen nog overal energieën door blijven geven en dat zorgt voor een zeer prettige ervaring.
Heerlijke behandeling om jezelf eens goed te verwennen!

Hoofd-, Nek en Schoudermassage

Bij Thaise Hoofd-, Nek en Schoudermassage wordt zowel drukpunttherapie als de Thaise massagetechniek toegepast. Het is een bijzondere massagemethode om de bloedcirculatie en spanning in spieren te verbeteren. Deze massage richt zich vooral op de nek en de schouders. Door middel van intensief kneden en strijken, worden de spieren losgemaakt en afvalstoffen worden afgevoerd. De massage wordt aangevuld met een ontspannende hoofdmassage.

Contact

Markt 25
2631 ED  Nootdorp
Tel. 06 82 44 65 99
Tel. 06 15 90 00 14