Over Ratchaphruek

ratchaphruekflowerRatchaphruek

Ratchaphruek is één van de drie nationale symbolen van Thailand. De Thaise koning heeft ratchaphruek in 2001 tot nationaal symbool gemaakt. De kleur van de bloem is gelijk aan de geboortedag van de koning. Letterlijk vertaald is Ratchaphruek gouden regen. De boom met de trossen kleine gele bloemetjes.

maewMaew

Zorgen dat onze gasten goed verzorgd en fit zijn en blijven is mijn lust en mijn leven. We doen ook regelmatig cursussen om helemaal up to date te blijven, vooral op schoonheidsgebied blijven onze leveranciers hun producten steeds mooier ontwikkelen. Ik sta zelf heel enthousiast en positief in het leven, en ik probeer daar onze klanten ook elk bezoek wat van mee te geven. Het is heerlijk om een combinatie te kunnen bieden van massage en schoonheidsbehandeling, en te merken dat onze klanten elke keer terug blijven komen omdat het ze zo goed doet!

KaiKai

Mijn naam is Kai. Ik doe massage bij Ratchaphreuek Beauty Salon. Ik ben gediplomeerd masseuse en ik heb ruim 9 jaar ervaring in het vak. En natuurlijk doe ik nog regelmatig cursussen om mijn vaardigheden op peil te houden. Graag tot ziens bij Ratchaphruek Beauty Salon.

Ik werk op Maandag en Zaterdag.

Contact

Markt 25
2631 ED  Nootdorp
Tel. 06 82 44 65 99