Over Ratchaphruek

ratchaphruekflowerRatchaphruek

Ratchaphruek is één van de drie nationale symbolen van Thailand. De Thaise koning heeft ratchaphruek in 2001 tot nationaal symbool gemaakt. De kleur van de bloem is gelijk aan de geboortedag van de koning. Letterlijk vertaald is Ratchaphruek gouden regen. De boom met de trossen kleine gele bloemetjes.

maewMaew

Zorgen dat onze gasten goed verzorgd en fit zijn en blijven is mijn lust en mijn leven. We doen ook regelmatig cursussen om helemaal up to date te blijven, vooral op schoonheidsgebied blijven onze leveranciers hun producten steeds mooier ontwikkelen. Ik sta zelf heel enthousiast en positief in het leven, en ik probeer daar onze klanten ook elk bezoek wat van mee te geven. Het is heerlijk om een combinatie te kunnen bieden van massage en schoonheidsbehandeling, en te merken dat onze klanten elke keer terug blijven komen omdat het ze zo goed doet!

 

ayuAyu

Hallo, mijn naam is Ayu Sariani.

Ik heb ervaring met spa en diverse massages. Deze ervaring heb ik opgedaan in een hotel in Bali.

Ik houd van contact met mensen  en ik vind mijn werk erg leuk en doe mijn werk daarom met veel plezier.

 

OoyMeena Zhao

Hallo, mijn naam is Meena Zhao.

Ik heb Chinese massage opleidingen gedaan in China, en heb ook massage ervaring in Nederland.

Ik vind masseren erg leuk om te doen en wil proberen een leuke combinatie te maken van de Chinese massage en de Ratchaphruek massages.
Ik heb daarin al geoefend bij Ratchaphruek.

 

dicoDico

Hallo, mijn naam is Dico Couprie.

Ik doe af en toe op zaterdag vrijwillegerswerk bij Ratchaphruek-beauty salon. Ik doe daar dan wat hand-en spandiensten, zoals het ontvangen van de klanten, het afrekenen met de klanten, boodschappen doen, de salon een beetje schoonhouden enzovoort. Het is leuk werk om te doen, en voor mij is het extra leuk, omdat het heel ander werk is, dan wat ik normaal doe, het werken op de boekhouding van een advocatenkantoor.

Ik hoop u graag te zien op zaterdag.

Contact

Dorpsstraat 2
2631 CT  Nootdorp
Tel. 06 15 90 00 14